Prohlídka továrny Tesly s Elonem Muskem

ElonX navázal spolupráci s webem VideaČesky.cz, kde najdete povedená otitulkovaná videa všeho druhu. Překladatelé z VideaČesky nyní pravidelně překládají videa týkající se Elona Muska a jeho firem, takže pro vás to znamená více přeložených videí než doposud. A přeložená videa z ElonX se naopak budou postupně objevovat také na webu VideaČesky.

Po překladu dnešního videa se někteří z vás ptali, takže jsme rádi, že vám jej můžeme poskytnout. Podíváte se, jak probíhá výroba vozů v továrně společnosti Tesla v kalifornském Fremontu, přičemž vám bude dělat průvodce sám Elon Musk. Ten zná celý výrobní proces do posledního detailu, takže není nouze o zajímavé informace. Uvidíte v akci roboty všech tvarů a barev pojmenované po X-Menech, zjistíte, že na některé úkony jsou vhodnější lidé a také se například dozvíte, které barvy laku jsou u zákazníků Tesly nejpopulárnější.

Další přeložená videa s českými nebo slovenskými titulky najdete zde.

Petr Melechin



Mohlo by se vám líbit...

Odebírat komentáře
Nastavit upozorňování na
guest

2 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlepší
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
abra616

Jsem z oboru automatizace a výrobních linek jsem viděl a zprovozňoval přehršel. Rozhovor mi tedy přijde trochu moc laický, jakoby Musk byl pantáta co tam montuje zadní levé světlo :-). To mě docela překvapilo, že je schopen a ochoten takto mluvit o svém závodě, když vím jaká je to bedna. Je to asi pozitivní, ale nejde mi to k jeho povaze agresivního protěžování efektivity (ve smyslu: “někdo ho tam proveďte a povězte mu o tom jak tam makaj roboti a lidé”). Přišlo mi to jako by si Musk dal pauzu – pokud ano, tak určitě zaslouženou.

zdenek

Paráda.